zaterdag 20 oktober 2007

Daanke en Weske en het Blowende Broederschap

De avond bij Weske begon goed. Daanke en Weske draaiden wat sushi voor de rest van de gasten kwamen. Weske likte net de sushi van de groenten die Daanke had meegenomen, toen de gasten al aanbelden. Ze waren snel voorzien van een biertje en al snel verplaatste het gezelschap zich naar buiten. Aart en Ronald waren al snel weg, ook Apu voelde hem al snel zitten.

Toen later Besastiaan en Stitch eraan kwamen, was de gang compleet. Ze gingen in grote getalen sushi opsteken en het rook heel lekker in de tuin van Weske. Toen wilde Weske een speech houden om te zeggen dat hij het heel erg op prijs stelde dat iedereen was gekomen. Toen gingen ze nog meer sushi nuttigen. Het gezelschap verhuisde weer naar binnen. Daar werd nog meer sushi gemaakt terwijl de anderen tv gingen kijken. Weske verbaasde zich erover dat iedereeen plots met wat te eten zat. Dat stond hem niet echt aan, want niemand had wat gevraagd. Maarja, hij was niet echt meer in staat op er wat aan te veranderen.

Zo denderde het gezelschap door. Tot plots Ronald op het idee kwam om een rondje te gaan lopen. Dat beviel iedereen wel. De massa bewoog zich door het donkere Zoelmond. Het was best een avontuur.

Later ging iedereen naar huis. Daanke, Ronald, Aaart en Petrovski bleven wel slapen. Maar Petrovski en Daanke moesten helaas al vroeg weg.

Toen gingen Weske en Ronald en aart er pas uit. Die gingen heel veel muziek maken, en coole shit filmen. Dat klonk erg vet. Toen gingnen Ronald en Aart alweer naar huis, en Weske ging de zooi opruimen. Dat was niet leuk.

Door Weske

1 opmerking:

Anoniem zei

Komen die filmpjes nog op Youpoep?