maandag 24 september 2007

Weske op Appelse Appelpop

Hier het verhaal van hoever ik het me nog kan herinneren. Weske haalde Aart op van het station in Culemborg, nadat hij naar de verjaardag van zijn broer was geweest. Vanaf daar gingen ze naar de supermarkt. Daar sloegen zij 18 halveliter blikken in. Daarna gingen ze naar het huis van Weske om de groente uit te pakken en sushi te maken. Dat werden er vier.

Toen gingen ze op pad. Ze dronken drie halve liters de man op de fiets. Dat maakte wat los in hen, waardoor ze verschrikkelijk luidruchtig werden en hard liedjes gingen zingen. Ze waren ook nogal wat melig. Zo kwamen zij al vrij aangeschoten aan.

Het terrein was een stuk groter dan het jaar ervoor, meende Weske. Alleen wat vrij kut was, was dat de terreinmuur een stuk verder was geplaatst. En er was een poort waar bewaking controleerde op drank, dat niet het terrein op genomen mocht worden. Aart en Weske hadden hun hele rugzak vol met bier, dus die kwamen daar nooit door. Maar Weske bedacht een plan. Hij keek waar de muur eindigde; bij de waal. Maar niet helemaal bij het water, maar bij de stel struiken aan de waterkant. Weske liep gewoon nonchalant naar beneden de waalkade af, en liep de struiken in. Daar liep hij niet zomaar om de muur heen maar hij liep een stuk verder. Aart was een beetje scheef, dus had helemaal niet gezien waar Weske gebleven was. Dus belde hij hem. Weske nam op en zei dat ie gewoon door de struiken heen moest. Dat deed Aart. Zo kwamen onze vrienden het terrein op.

Van de muziek hebben de mannen niet veel meegekregen. Eerst nuttigden ze een sushi. Dat smaakte goed. Daarna waren ze weg. Weske had ook stiekem afgesproken met Wendy. Dat wist Aart niet. Toen was Weske ineens weg. Toen werd Aaart nuchter. Toen kwam Weske terug. Toen zag hij Roel, en Andre(die ook aan het smoken was).

When all of a sudden, there shined the shiny Daanke, in the middle of the road. And he said: ' Give me the best joint in the world, or I'll eat your souls'. So me and my brother Aart, we looked at eachother, and we said: OKAY! So I grabbed the first thing I found in my bag, just so happened to be: the best joint in the world, it was the best joint in the world!

En toen, toen kwam Apu. Apu had groente. Toen kwam Besastiaan Sensei, die ging pissen achter Weske. Dat wist Weske niet. Of het kon hem niets schelen. Hoe dan ook, hij ging erin rollen. Het kon hem allemaal neits schelen. Toen was alle sushi ineens op.

Toen gingen Aart en Weske naar huis. Althans, als ze niet zo moe waren geweest. Eerst zwaaide Weske met een mes overZe kwamen langs een weiland. Daar gingen ze zitten. Toen gingen ze liggen. Toen vielen ze in slaap. Toen werden ze wakker. Toen gingen ze naar huis. Ze hadden nog sushi over.

------------------------------------

Volgende dag:

De laatste sushi werd genuttigd. Dat was lekker. Toen waren ze stoned. Toen namen ze dit filmpje op. Dat was leuk.

Geen opmerkingen: